Hjärtligt välkommen till min grafiksida.

 

Du får gärna använda vilka bakgrunder du vill – till personliga hemsidor! Du får alltså inte sälja dem, eller låta påskina att det är du som har gjort dem. Det enda jag ju kräver av dig, om du använder min grafik, det är att du länkar tillbaks till mig, på samma sida som du har grafiken. Du kan antingen använda någon av mina loggor (bild nedan) eller de loggor/knappar som finns inkluderade i de flesta seten.

Snälla! låt mig inte hitta mina sets eller bakgrunder på era hemsidor utan att ni talar om vem som gjort dem. Det är trist, tycker jag, med tanke på allt jobb som ligger bakom!

Jag har försökt att göra knapparna på de olika seten så att de ska passa de flesta användare. Alla set innehåller en blank knapp där ni kan lägga in er egen text. Jag har namnet på fonten längst ner på sidan och i en del fall även vilken färg jag använt på texten. Vill ni ha hjälp med att göra nya knappar så hör gärna av er så ska jag hjälpa till. Min adress är: eva@ew-design.se

Skicka gärna ett mail till mig med er hemsideadress om ni använder någon av bakgrunderna, det kan vara kul att se hur dom används.

På alla samlingssidor gäller att klicka på "småbilderna" för att se hela bakgrunden och knappar m.m. Bakgrunderna spar du genom att högerklicka och "spara som", precis likadant gör du med knapparna och avdelare, texter m.m. Bara att klicka o spara alltså.

Jag har verkligen försökt att använda icke ©bilder till mina bakgrundsset! De flesta bilderna har jag hämtat på Internet och ibland kan det vara svårt att få reda på bildernas ursprung. Om ni vet att det är © på någon eller några av de bilder jag använt, så snälla säg till mig så tar jag genast bort dem härifrån eller, om ni godkänner det, ger mig en länk till upphovsmannen så att jag kan ”ära den som äras bör”!

Skulle det vara någon länk som inte fungerar – snälla hör av er så att jag kan rätta till det.

 

Webmaster Eva Wargh ©EW-design 2006