Ja, vad ska jag skriva om mig själv?                                    

Jag är en "tjej", född i slutet av 50-talet uppe i Piteå i norra delen av vårt avlånga land.

Jag har envist klamrat mig fast här uppe, även om jag sedan några år tillbaka flyttat söder om Norrbottensgränsen, till Klutmark utanför Skellefteå.

Här bor jag nu med min man Stefan och våra två barn, Alexander, född 1997, och Beatrice, född 1998.

   

 

Att hålla på med färg och form har alltid varit ett stort intresse, även om jag inte är någon konstnär själv. Jag hävdar bestämt att det finns någon felkoppling mellan min hjärna och min högerhand. Jag har nämligen så många vackra tavlor i mitt huvud men kan inte få ner dem på papper så att de ser likadana ut som jag föreställt mig. Därför har jag börjat jobba med bilder med datorns hjälp i stället. Jag känner att jag måste få utlopp för min kreativitet på något sätt.

Jag har haft den stora turen att få tillstånd att använda olika konstnärers bilder att jobba med. Detta är något jag är otroligt tacksam över. 

Förutom det här med bilder har jag under mina tidigare år även hållit på med hundar. Jag har haft en del olika raser som pudel, dobermann och collie innan jag hittade "min" ras, Griffon Belge/Bruxellois och Petit Brabancon. 

Vill du se mer av dessa hundar kan du gå till min hundsida.

 

Dessutom har jag under en lång period av mitt liv ägnat mig åt dragracing. Inte som utövare (tyvärr) utan som funktionär av olika slag. Jag började på Pite´Dragway 1980 och var kvar där i 13 år. Därefter var jag verksam inom SHRA-Skellefteås brandteam under några år tills vår son föddes. I och med detta, och vår dotters födelse 15 månader senare, blev det några års uppehåll. 

Men sommaren 2005 var det dags igen. SHRA-Skellefteå hade sin premiärtävling i Fällfors, en numera nedlagd militär flyganläggning som har jättestora utvecklingsmöjligheter som en toppenfin dragracinganläggning. Än en gång sällade jag mig till funktionärsstaben och det kändes riktigt hemtamt och bra.

 

På senare år har jag tagit upp mitt intresse för uppfödning, men denna gång blev det kaniner. Jag föder upp 6 olika raser till sällskap, avel och utställning.

Hermelin  --  Dvärgvädur  --  Lejonhuvad Kanin

Lilla Havana  --  Holländsk Kanin  --  Tan

 

 

 

Webmaster Eva Wargh ©EW-design 2006-2011